Even voorstellen,

Joosten Kunststoffen en Noord-Producties hebben samen een nieuw waterberging systeem ontwikkeld, die ook goed toepasbaar is voor de particuliere sector.

Joosten kunststoffen is een bedrijf dat gespecialiseerd is in Kunststof Totaaloplossingen voor Infratechniek, Watermanagement en Groenconcepten. ASL toeleverancier voor de GWW-sector, groenbedrijf en (semi-)overheid bieden het bedrijf innovatieve en duurzame kunststof totaaloplossingen voor uitdagingen op het gebied van infratechniek, watermanagement en groenconcepten. 

De kracht van het bedrijf is; het combineren van producten en materialen uit ons uiteenlopende assortiment dat bestaat uit folie, geotextiel, kunststof (half)fabricaten, drainagesystemen, vijver- en tuinbenodigdheden en producten voor groeiplaatsverbetering. Hierdoor komt Joosten Kunststoffen vaak tot verrassende en economisch voordelige oplossingen voor veel voorkomende uitdagingen op het gebied van grondwapening, funderingen, afwatering en-infiltratiesystemen en groen in de stad.

Noord-Producties is een bedrijf dat zich bezighoudt met de ontwikkeling van nieuwe producten / systemen gebaseerd op nieuwe technieken en productsamenstelling. Door als bedrijf met een andere invalshoek naar ontwikkelingen van verschillende bedrijfstakken te kijken komt men soms tot verrassende inzichten. Noord-Producties richt zich hierin vooral op de veehouderijsector en duurzaamheid ontwikkelingen op gebied van watermanagement.

Op het gebied van de veehouderij houdt het bedrijf zich met name bezig met de huisvesting van vee. Hierbij heeft men als uitgangspunt dierwelzijn en mestscheiding aan de bron. De doelstelling hierbij is, dat de veehouderijsector met deze toepassingen stappen zet richting de verduurzaming van de sector. Voor het watermanagement houdt Noorproducties zich met name bezig met afwatering- en infiltratiesystemen en groen in de stad. Door actief te zijn binnen deze twee verschillende sectoren, levert Noord-Producties een bijdrage aan de verduurzaming op het gebied van de agrarische sector, als wel die van de infratechniek.  

© 2019 - 2020 De Buffertegel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel